haha

sitter hemma och väntar på kim som inte verkar komma . då har ja rätt att bli sur på han.

sitter här hemma och tänker på massa folk. för ja har pratat med massa gamla folk på msn som ja inte snackat med på skit länge :) ska åter träffa lite folk nu. bland annat martin ska bli kul att sitta och snacka lite med han :)


JAG SAKNAR DANIEL KYRK!!!!! SKA KRAMA IHJÄL HAN NÄR JA SER HAN!

eos

eos


imorn  blire eos redovisning ,( dans föreställning) ska bli kul :)

bläää

varför saknar ja han för. varför kom ja på de nu. ja har haft ett bra tag att fatta de men först nu fattar ja att de fan skulle funka mellan oss. vi skulle nog kunna va med varan varje dag utan att tröttna. usch varade inte så länge men ändå vare som att vi hade umgåts med varan varje dag i 5 år eller ngt. usch varför kommer ja på vad ja vill ha försent för!!!


amelie är bäst :)

Amelie sitter här brevid mej i skolan och är rätt så bäst :) haha , väntar på iza nu för vi ska göra ngn uppgift så vi måste in på hennes datorrrrr. ah de är inte så bra kanske.

igår va ja med linda också, så åkte vi till keith och va där en sväng med han och pål. de va litte trevligt förutom att linda och pål mobba ut mej. att ja hade en extra person i huvet  :D haha . jaja så kan de bli.

men nu kom iza så nu får ja dra mej heeeeeraaa

Så nu har ja en blogg ja .

sitter hemma nu har skit töligt , så jag skaffade en liten blogg åt mej själv :) haha

igår va ja i sunne ,kolsnäs. Det va blev ju inte riktigt som ja tänkt mej :O men men, det tänker ja inte skriva om här.
när ja hade kommit hem från sunne fick haster komma och hämta mej så han körde mej till keith eller hur han nu stavas? linda ville så gärna ha dit mej :D haha. eller ja vi va hos en kompis till han och kolla på en depp film . sen blev jag och linda trötta så vi gick upp i keiths lägenhet för att sova . Sen kom keith och pål upp med, så de blev skapligt trång i sängen hållde på att dö av värme där ett tag. På möran skulle ja hälsa på den där ormen uuuuusch skit äcklig! :O förlåt men den ville bita mej.

har även varit med haster den här helgen och amelie :) usch va vi härja. DUUUUH!! robert robert wells :D hahahha haster ser så rolig ut när han vevar med sina händer också hahaha skit stygg :D iaf satt vi där och härja tills jag och amelie  blev så trötta så att vi typ slockna, haster åkte till stan för han skulle köra linda ngnstans. han fick åka själv för ja och amelie skulle verkligen sova :D haha.

mm får se vade blir nu. hareee så längee


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0