men gyyyd

vad jag har vänt på dygnet, måste fan lägga mej nu ska upp 11 imorn, för då ska ja till stan och kolla med malin, jessica, micke och amelie om de finns ngt kvar att köpa :S tror nästan inte de. en kamera ska jag köpa också. Jämt bara ngn liten billig digital kamera så jag kan spara mina minnen på bild ;)ööhm då kanske ja måste åka förbi helen om hon har mitt present kort på affection  behöver köpa lite nytt smink . åh ja fick kramp i mina fingrar :S de kanske tyder på att ja måste gå och lägga mej som ett teckan liksom. ja får ju iaf sova 5 timmar  :P

kiss ja som hade så mkt att skriva men mina fingrar värker så tyvärr...

kan inte sova...

tänker på för mkt just nu.. allt bara snurrar runt i mitt huvud. Finns så mkt eller så många i min hjärna nu. Sånna man förlorat sånna man håller på att släppa in sånna man aldrig lyckades lära känna ens? allt detta på en så himla kort tid. Vissa saker som hänt dom senaste månaderna kan dom ha påverkat mitt liv på ngt sätt? Finns utan tvivel många saker jag ångrar att jag gjort. En sak är säker, ska aldrig mer låta ngn göra mej blind för vad som är rätt och fel mot mej sjävl och andra. Jag fattar inte hur det kunde kännas så rätt och nu.. ingenting. Jag tackar mej själv för att de inte känns ngt. Att de bara va en dum skit grej. Att man slår upp ögonen och ser vilka dom riktiga idioterna är. herre gud! familjen ska ju komma i första hand. Jag har på något konstigt sätt lyckats sätta dom längst ner på min lista av folk jag ska ställa upp för. Är det så himla svårt att gå på ett dop? är det så himla svårt att ringa när ngn fyller år? Jag vet inte vad jag hållit på med, men jag ångrar mej ngt så inni.. och folk som ställt upp för mej, fast dom egentligen inte borde göra de. Dom har verkligen ingen skuld till mej, så hjälper dom mej. och vad får dom tillbaka? hallå. jag förstår varför du är arg på mej. det finns ju dom personer jag inte förstår häller varför dom är sura på mej alls. ah om du läser det här så förstår du nog att jag syftar på dej. Jag tror faktist du läser det här.

Folk som känner mej tom dom som inte känner mej så väl. vet säkert att jag har svårt att kontrolera min ilska. eller ja har haft. men så är det inte längre konstigt nog. Har väll varit för mkt nu så jag inte ens orkar ta in ngt som ngn gör emot mej. även om jag borde bli upprörd för det. Jag orkar bara inte. Kalla mej vad ni vill. ni kommer inte få höra ngt tillbaka av mej. För jag lägger inte ner den lilla energi ja har kvar på att bråka med onödiga människor, som inte vet vad dom ens snackar om själva. Jag tror faktist jag blir mognare och mognare för varje dag.

jag funderar verkligen över en sak. om det verkligen är värt mödan? ibland känns det inte så. och ibland känns de som att ja skulle kunna chansa på det i eveigheter. Jag behöver höra bra saker. verkligen. åååh egentligen skulle jag bara vilja skriva ut alla mina tankar här med namn och detaljer osv. men då avslöjar jag massa personer. och så tror jag att min blogg blir väldigt intressant. för mitt liv är lite gran som en spännande inväcklad bok. Jag ska nog skriva en bok ngn gång. eller en film. fast jag stavar ju som en kratta och har noll tålamod. och det tar ju månader att skriva ngt sånt. och ja skulle nog vilja att det blev klart på en gång. och jag är sakpligt sugen på att måla också. har inte gjort det på länge. ända sen jag började 1an har jag varit " klassens konstnär" fram till 9an. självklart fick ja fina betyg i bild. men har nog inte målat seriöst sen jag gick ut 9an. det är illa. så jag blev faktist sugen på det nu.

nu har min blogg spårat ur igen. Det var egentligen meningen att jag skulle skriva om ngt helt annat. som jag började skriva om i början av det här inlägget för jag kom aldrig till min poäng där. men jag tappade alla mina bra grejer jag skulle skriva när ja börja tänka på massa strunt. så jag förtsätter skriva om det ngn annan dag, inom kort.



hejdå

vinter kräksjukan

usch mår dåligt som aset började igår, vaknade mitt i natten och kände att ja behövde kräkas. usccch så de blev upp på toan och sen efter de va ja tvungen att springa var tionde minut.  fick sån där stress först och trodde det skulle bli samma som förra gången. när ja fick operara magen. För de va inprinsip samma symptom som sisst. Bara att ja mådde mkt värre. så vi ringde rådgivningen och dom sa att vi skulle avakta för att de kunde va vinter kräk sjukan. och jag antar att de va de för jag mår mkt bättre idag. Fast huvet spränger ju än. Ja skulle ju engentligen åkt till farmor igår och firat jul och pratat ut med syrran, och sen skulle ja ju träffa niklas. stackars mej som inte fick göra de nu. men de får väll bli ngn dag när jag är frisk. måste ligga hemma så ja blir frisk, tills nyyår . För det vill jag verkligen inte missa . Men med min otur lär de bli så. usch usch usch. men nu mår ja illa., så nu måste ja lägga mej i sängen. heeeeeeeeeej

GOD JUL!!

Märry christmas säger jag bara.  Jag har vekligen varit toltalt hyper idag. Eller ja iaf fram till att kalle anka började för då somnade jag som en stock. Jag hatar kalle anka så jävla tråkigt. haha.  Jag har inte fått ngt kul idag bara pengar och parfym osv sov men de är ju behövligt ändå. Och min kära bror kom inte och firade jul hos mormor med oss. För casper hans hund har skärt upp sin fot sena så andre måste stanna hos han hela tiden. Imorn ska ja till morfar på möran och sen ska ja tvätta illa är de. FÖRSTA GÅNGEN JAG TVÄTTAR SJÄLV I HELA MITT LIV :o mamma har ju fult upp ända tills nästa vecka. Börjar bli sjuk också ont i halsen som fan. Ja får inte va sjuk på nyår så är det bara.!



julen får fan folk att bli lite trevliga och lägga ner stridsyxan har jag märkt. Det är ju faktiskt lite bra. önskar bara ett en person som betyder jävligt mkt för mej fattar att den inte ska va sur längre. Hur länge kan man sura egentligen.

dan före dan.

eller vad äre man säger :P känns iaf inte som att de är julafton imorn har gått läskigt fort. Just nu sitter jag iaf hemma och har tråkigt.  och då blire att man skriver blogg. haha. Har sett twilight nu äntligen. såg den i förr går. usch va bra film. och robert är inge täligt heeeeeeet. fast de har ja ju tyckt ända sen ja såg reklamen. Jag tror nog inte bara det är jag som smälter av honom. Tror det finns endel tjejer och killar som drömmer om han ;) men i harry potter filmen är han inte ett dugg snygg, de som är underligt :O kan roller göra så att människor blir snyggare. är nog sant. Jag tyckte orlando blom var skit fin tills filmen troja kom ut, för att han hade så avtändande roll i den filmen. så de stämmer nog, att folk blir finare efter vilken roll dom får.  Fan va härligt att va en filmstjärna i usa, typ käna hur mkt som helst. och spela in massa mysiga kärleksfilmer med snygga mot spelare. det skulle inte vara helt fel. eller om de fanns människor som hade den personligheten som är med i filmer. typ som i filmen ps. I love you. killen som dör i den filmen. hans personlighet blir man jätte kär i . man bara tänker varför finns de ingen som han. ngn måste de ju finnas eller? ah kanske inte i grums då. inte ens i värmland tror ja. tråkiga folk.



haha gud va jag kommer igång med skrivandet när ja bara sitter och tänker. De bara flyger ut massa tankar som hamnar i min blogg. Robert pattinson kan inte bara accct utan han kan även sjunga som en gud. alltså när han sjunger låter han inte som 22. han låter mkt äldre. aja nog om han. sitter och lyssnar på en dret bra låt. med Muse,  supermassive black hole heter den. åååh va sköna dom är. ett tag lyssna jag bara på en låt med muse. plug in baby tror jag den hette. Men nu på sistonde har ja börjat lyssna på endel låtar med dom faktist. Jag kan erkänna endel låtar med dom är bara skit. och endel kan man lyssna på i flera månader utan att tröttna. ååh hardcore superstar släpper en ny skiva i juni. beg for it. Längtar som aseeeet. och så längtar ja efter festival sommar som de iaf ska bli för min del. och jag hoppas jocke berg och grabbarna gör en till sommarturne saknar dom . och vill se dom nununu! Jag har egentilgen inte så mkt mer att skriva. förutom att ja längtar efter nyårrrrrr. Detta året finns de för mkt roliga saker att göra så man vet inte riktigt  vart man ska va och fira in de nya året. blir antagligen i slottsbron. allt lika mysigt när de är fest där. alltid massa glada ansikten man känner igen. och jag vill egentligen börja fira nyår hos sara i säffle. men då blir de kanske lite svårt att ta sej till slottsbron sen. så jag får väll skippa de. tråkigt :(. Ja ska iaf gå ut och röka nu sen ska ja klä granen. som vanligt är ja och mamma för sent ute. men seriöst. granen vi fick i år är töligt liten :S vi som brukar få så fina. jaja . för väll klä den så den ser fin ut iaf :P haha.


föresten du är patetisk.....
hejpaa

9 crimes

heter en sjukt bra låt som ja lyssnat sönder snart. lyssnade först på orginalet sen tröttna ja på den. så fråga ja en tjej om hon kunde skicka låten när hon och johan palm sjunger den. åååh den är så bra. så nu sitter ja och myser åt den. ursäkta men ja tycker johan har så skön röst.

idag blire troligtvis och förhoppnings vis stan, men amelie. hon är just nu ute och pratar med micke. Drygt går de men det kan ja förstå den här gången. annars gör ja väll inte mkt alls. igår va ja ute till 5 på kvällen vi va hos haster va faktist mysig va så länge sen ja va där. så ja och amelie sov väldigt länge idag :( man blir arg på sej själv när de blir så. och iaf hann vi inte fixa ngn dricka. så ställer såklart min änge micki upp och fixar dricka. vad skulle man göra utan han :O livet skulle inte funka ngt bra alls. så de är tur att han finns.

JAG BLIR ÄCKLAD!!!!!! DU ÄR VIDRIG

vääääääääääntar

haha. sitter och kollar lite klipp på youtube så klicka ja upp en video på johan palm, så stygg. tar fram en buket rosor som han har fått av sina fans.

åh nej mina rösser , rosor heter de visst. dom är på dåligt humör . jag har hanterat dom dåligt :D 
så viftar han med dom lite. ah ja tyckte iaf de va lite kul. 


solning och pulka

råka de bli idag. åkte inte till skolan idag vet inte varför men de gjorde ja inte. så slåg ja hemma och slappa ringde malin . så svara amelie. så skulle dom och sola på de nya drop in stället. som bara tar 10or, märkte man när man kom dit. och de va inte lätt att få tag i några tior i ngn affär i närheten kan ja säga. jag blev inte ett dugg brunare. kasst. fast ja har ju noll pigment kan bero på de. på bägen hitta amelie och malin en pulka. som dom så klart börja leka med. de sluta med att vi åkte ner för ica backen. och blev blöta och kalla som fan. fast lite kul va de. men är nog siste gången ja åker pulka iår iaf. för de va töligt jobbigt att gå upp för backen igen :D

jag kan säga att jag har gjort bort mej skapligt mkt.
och att ja stör mej otroligt mkt på en omogen person som aldrig verkar bli äldre än 11 i skallen.
aja nog om de.

ska dricka med malin och amelie imorn och anna. mysssssssssssssssssssss
häääääääääääääääääääääääääääääääj

snodd dator :O:O:O

fick panik idag när jag var i skolan, så satt ann och berättade att de hade börjat bli massa stölder på skolan  att mobiltelefoner och plånböcker och sånt va borta. och dom som inte har låt på sina skåp får skylla sej själv. SHIT, min mac book har legat i skåpet under natten och jag har inget lås. ja lugna ner mig själv, väntade tills lektionen va slut och kollade i mitt skåp... visst fan va datorn borta. fast jag var ju inte förvånad de hade hänt alla ngt när dom inte hade lås och även med kompinations lås. men jag va iaf lugn. även om ja den va värd 14000. jag vet inte varför. Jag gick till ann och sa att min dator var borta. så fråga hon om ja hade haft lås. nej . det var ju illa. Men så sa hon att carro hade fått in en dator som hon inte visste vems de va på sitt rum. carro är som en slags skolvärdinna eller vad man säger. har han om massa saker iaf. jag hoppades verkligen att de va min dator. men jag vågade inte riktigt bli glad. när vi skulle gå och fråga carro våga ja inte ens följa med för ja ville inte veta svaret. så malin och amelie gick dit. efter en stund kom malin och hämtade mej och hon såg helt alvarlig ut. så ja tänkte bara fan fan fan. när ja kom till carros rum stog amelie och skrattade. åh ja kände för att springa fram och pussa henne för hon gjorde mej så lättad. det var min dator. jag hade glömt den i teater salen i fredags. som tur va!! för annars hade jag inte haft ngn dator nu. blir lås med imorn så ja slipper va orolig igen.

ska ut och röka nu. tjaaa

blogg mästaren skriver igen

efter att ha varit inaktiv i två veckor eller ngt. illa. hahah men har inte så mkt att skriva. för ja håller allt för mej själv.

dricker öl nu iaf med amelie sofia och sofia . sofia alla heter sofia känner jag. haha iaf många födda 92. men men . sofie duger för mej de ja behöver inget a i mitt namn ja :D haha

ah också är folk sura på mej i vanlig ordning ja är en bad person tydligen.

idag hade ja velat träffa en viss person men de blev inte så och malin lova att ringa mej men de vägra hon tydligen vilken skit hon är.

ja har inte så mkt att skriva vi får se vart kvällen blir av är inte så sugen på att gå ut men gör de ändå för annars ångrar ja väll mej att ja bara ligger hemma och degar.

hej hej hej hej hej då

RSS 2.0