va blire till helgen?

Jag sitter hemma och har dö tråkigt just nu. Hoppas ja får träffa mina töser sen när dom är klar solade och tränade. Jag är lite svartsjuk. För jag kan varken sola eller träna pga min mage! otroligt jobbigt. För nu är jag blekare än papper känner jag.

MEN va blire till helgen ärligt? Jag vet att ja ska dricka med dom bästa. Men har inte bestämt oss för vart än. Skulle inte va helt fel med en stor fest med massa sköna typer som förra året. Men men de spörs väll. Är väll bara att kolla efter vart resten ska. Jag måste isf träffa daniel! annars får jag panik. haha. supa loss med kyrk är inte ofta man gör längre.

Min katt sitter och psykar mig töligt jobbigt. ! hon vägrar sluta kolla! ska ner till emmelie en sväng sen när hon kommer hem från stan. och imorn ska jag till stan med Jessica. Ska bli mysigt. Jag måste lära mej skriva mig/dig. Jag skriver alltid mej/dej, och det är mkt fulare tycker jag. + att jag får fel på svenskan så fort jag skriver så. men men, nu ska ja fixa lite här hemma .

hääääääääääääj


SYNYSTER GATES

får panik på han!! har aldrig sett ngn finare människa i mitt liv!  usch va fin han är ge mej ge mej ge mej.!
ärligt frank och jocke kan hoppa in i väggen! IIIIIIIIH JAG ÄR KÄR!



Igår myste jag mest hela dagen. sen på kvällen skulle amelie sova hos mej så jag fick gå och möta henne :D
usch vilket här de va på oss hahaha :D men ja va redan upp psykad som jag va!! så blire inte bättre av att hon kommer.
"du rör inte skorpan ditt vidunder du rör den inte" hahahaha ja dör.  har drömt jävligt konstiga drömmar inatt med kan jag
säga . usch. amelie ligger och sover än hon som en kopp. idag ska vi va med jessykaka gott att se henne igen.


finast i världen


och ett tack till jessica som gjorde min blogg mkt finare så folk har ngt att kolla på när dom går in och läser.

jessica kolla vad ofta jag skriver :)

sitter hemma har nyss vaknat , har drömt om jocke berg inatt :D haha och om att sandra johansson tvinga med mej till hennes ridskola så var ja verkligen tvungen att rida. Jag protesterade hela tiden och i drömmen va allt så svårt jag var helt okunnig. Jag hade inga riktiga rid kläder eller ngnting ! och iaf dom skulle hoppa typ jätte höga hinder. och jag kände bara , ALDRIG I LIVET.  usch men som tur va kom jocke berg och räddade mej. för helt plötsligt satt alla ner  på massa bänkar medans hardcore superstar stog på scen och spelade wild boys.  tyckte bara de va en lustig dröm så.

jag tycker amelie kan vakna snart försöker sitta här och göra väsen så att hon ska vakna till men nej då de går inte !

idag vill ja ut. eller imorn ja vet inte :D jag vill ut iaf . hör av er om ni har några förslag på va jag ska ta mej till idag! hejdå


lov nu då

jag var i skolan igår skönt att träffa alla igen . efter skolan gick jag och malin och handlade lite kläder ! de behövdes kände jag. skulle egentligen varit i skolan idag med men min mage va mysko igår så de blev sjukhuset ist för skolan. så dom fick kolla på min mage. men va tydligen inge fel. och imorn har vi ingen skola så nu har ja lov. haha . härregud känner att ja måste plugga. USCH USCH ÚSCH.

nu sitter jag hemma och städar rummet lite när då och då jobbigt som zlatan. är skit sugen på att dansa men de får jag ju inte än. så de blir åka till åmål och glo ist !!! shit, va efter jag kommer va nästa gång ja ska dansa, har ju missat tre ggr nu. kommer skämmas att stå där och inte kunna att skit. men men smällen man får ta.

egentligen har ja mer lust att hitta på ngt med malin eller jessica , amelie eller ngn. men men. får se hur de blir med de.

och va blire i helgen då? ja måste ut och ha kul iaf en sak som är säker!

mm ja hejdå

hawthorne heights - saying sorry

passar in på mej just nu!
ja gör de igen va äre för fel på mej? :S

Saying goodbye this time, the same old story
Seeing you cry, makes me feel like saying sorry

Saying sorry we're falling apart
wish we knew this from the start

mmmm

helgen har varit bra. Även om ja spydde hela lördag morgon. men annars har den varit bra. träffa alla min tjejer på lördagen. och kyrk och micki såklart . Fast alla va jätte fulla och ja va nykter höhö. kanske inte är så bra att dricka efter en operation tänkte jag.  usch va ja känner att ja älskar mina vänner dom bästa som finns! ingen av dom skulle svika mej på ett hårt sätt. liksom största grejen dom skulle kunna göra mot mej är typ att glömma ringa mej :D älskar dom verkligen. va kul att träffa sandra med va så himla länge sen . usch vill börja träffa henne mer!

hahah va bara tvungen att säga att på vägen till folketshus såg vi en unge som sprang så jävla kul hahahah!

söndag gick ja ner och mötte jessica malin och amelie. så vi satt och tjata och hade trevligt. de va mysigt som fan. sen på kvällen blev de film och mys. på morgonen skulle jag ta ut mina stygn , eller ja de va mer som om ngn hade häftat ihop min mage med en häftapparat. och det var ju ganska sant. inte precis en häftapparat men ändå. fasiken så ont de gjorde iaf måsta jag säga. kom ju en och en annan tår stakkars mej.

imorn blire nog skolan va länge sen ja va där nu och saknar faktist allihop! mkt mkt mkt

( jag har ett problem som ja inte vet vad ja ska göra åt är som en klump i magen fan!! )

får panik på gammal musik!

ärligt satt och lyssnade hela dagen igår och idag på massa som ja lyssnat på för två år sen. Får så många minnen. Det va bättre förr kan ja säga. umgicks mkt mer med kyrk då. saknar han som fan. ska iaf träffa han på lördag :) sa till han att han inte fick krama mej för hårt eftersom ja är nyoperarad . han lovade att försöka låta bli :D haha.

på lördag ska mina söta ha fest. Dom har hyrt lokal i folketshus i slottsbron. och mister S kan ju glömma att hon ens får kolla in.!! hon får inte ens stå utan för. blää. hoppas de blir kul och att ja har mindre ont så ja orkar vara där hela kvällen! hade annars sett fram emot de här som fan. men men de blir inte som man vill jämt. de blire nästan aldrig .

och ja stör mej på att du tror att du är så jävla speciel och bättre än andra så du kan behandla folk som du vill :S va fan tror du. Du är inget jävla helgon som alla ser upp till. undrar ens om ngn ser upp till dej? svårt att tro. Du blir bara yngre och yngre i mina ögon. inte alls så smart som ja tyckt att du varit. Tar inte in dina ord längre. Jag är nöjd att ja iaf lärt dej ngt haahaha :D men men skit samma.

ska käka tacos med mamma och ullie snart. ska bli gött har inte käka ngt idag.

I can't love your eyes ,Its all your fault
I'm pushing back for more ,As time flies by you wait for it
And they paralyse ,And for anything at all
I can't let you in ,Lets waste away tonight
Because that means that you win ,The sands gone from the hourglass
And its forever ,Our time has passed

our time has passed

ja skriver aldrig blogg

ja har blivit dålig på att skriva. eller ja har alltid varit dålig på att skriva blogg. men ja tycker den är så ful ja orkar inte lägga in bilder och grejer så att bloggen ser bättre ut. men men.

Har legat på sjukhus i 10 dagar kom hem igår. gott att va hemma måste ja säga. Jag kom hem utan blindtarm och med ett stort sår i magen. hoppas inte ärret blir för hemskt :( är verkligen skit orolig för hur de ska bli. usch usch usch. ska ta ur mina stygn på måndag iaf. hoppas inte de gör ont, jag vet ju liksom inte eftersom ja aldrig varit med om ngt sånt här. har liksom legat på sjukhus max två dagar innan.

kul att snacka med dej igen måste ja säga. skulle inte vilja va ovänn med dej för evigt.

RSS 2.0