gårdagen.

Jo den va super lyckad :) enligt mig iaf. Som sagt fredagar är fyllda med kärlek för jag älskade alla igår! verkligen alla. min kära bror med , söt som han är.

och jag såg såklart på idol igår med. Och jag sa ju att johan skulle ge mej kärlek. För om ni kollar på mitt inlägg längre ner så heter den Friday i'm in love. och vilken låt tror nu johan sjöng ;) och jag kände att den låten var till mej helt ärligt.



jaja går dagen va lyckad, men det håller jag för mej själv ;)

gud va söt

kevin vad va roligast?
båda va rolig .

iiiih idol kevin är så söt

stressigt

ska spela in en låt med robin och magnus på fredag om en vecka. och jag ska nu alltså sitta hemma och komma på en text till en melodi robin har kommit på. inte det enklaste med hjärnsläpp. ngn som har ngn ide om va låten ska ha förbudskap får gärna skriva. jag är öppen för förslag kommer inte på ett skit alltså. och ja måste ha klart den innan fredag


Friday I'm In Love

När det är fredag kan man inte hjälpa att man blir sugen på kärlek. Finns det ngt bättre än att vara nykär? Att bli pirrig i magen varenda gång personen hör av sig. Sakna den när man inte är med den. Kunna ligga och krama på varan en hel dag utan att tröttna på det. Fan, va länge sen jag kände så. Ge mej lite kärlek :D haha



får se om de blir ngn kärlek för mej idag. eller om jag bara sitter hemma för mej själv. eller iofs då får jag lite kärlek från johan palm iaf :) för då ser jag lätt på idol.

hahahahah

va tvungen att skriva ett till inlägg. kolla på simpssons nyss . jag dör av skratt. en liten svart hårig kille som åker i i fängelset och ska få alla att sluta röka står och sprutar vatten på dom :D hahah jaja de va bara de ja ville skriva för de va så kul

jag vet inte?......

Vad jag håller på med. Känner mej helt tom.  jag tänker så jävla mkt när jag är ensam. sitter hemma och är förkyld som fan. Förstår inte hur man kan förlora så mkt på samma gång. Jag hatar att tänka. har lust att ta bort min hjärna nu. Om jag inte hade varit så förkyld som jag är skulle ja gå ut och gå, lyssna på musik. kanske gå in i skogen och skrika. vad som helst. Orka inte dansa idag häller, de skulle hjälpt mej att slippa tänka de med. jag tror att de finns ngn som vill att jag ska tänka igenom. eller det tror jag väll inte. men ngt måste de va för så här mkt kan inte hända på en och samma vecka.

och ingen branäs resa blir det häller. eftersom vi ska spela upp little women på samma dag som vi skulle åka. det är illa som fan. :( jag ville verkligen åka!  dritt dååååååååå


FÖRLÅT



det skiter sej rätt rejält för mej. jag förstör för mej själv hela tiden. fan.
och alla som är bevikna på mej idag. förlåt!

skol trött

kan man lungt säga att jag är. När jag är i skolan är jag bara sur helatiden . Ligger efter som fan. kan det bero på de? har ingen aning ja. känner att ja vill hoppa av ibland faktist. Är ganska svartsjuk på min kusin som antaglien ska flytta till falkenberg och gå skola där. fatta va gött att bara komma iväg. ångrar att inte jag kom på ngt sånt. är väll för feg antar jag .
ska jag plugga idag? det behövs iaf men inte nu iaf jag har noll ork till de.

alltså jag har panik för massa grejer just nu ja. verkligen. allt bara kör i hop sej. ska lätt bli dricka i helgen så ja slipper tänka så himla mkt. för stressen ligger. ÅÅÅÅÅÅÅH. panik. igår fick ja reda på massa saker som jag verkligen inte blev glad av att höra. fy fan.  de skulle va så gött att skriva hela historian här så folk kunde sitta och tycka synd om mig. haha usch. jag orkar aldrig lägga energi och skriva massa skit om folk ja ogillar här, så det låter jag också bli. men har god lust att skvallra om lite saker till en viss person. men skulle bara bli skit med de också. POSITIV är jag inte.

<3

alltså när jag sitter hemma och har tråkigt så tänker jag mycket. och just nu föll min tanke på mina vänner.
ärligt talat. Jag tror ingen kan ha bättre än jag! jag verkligen älskar allihop! vad vore jag utan dom? usch tänk dom som inte är bra kompis mad amelie malin jessica, sandra :O vad skulle dom ta sig till. vänskap är hundra ggr bättre än kärlek för kärlek klarar man sig utan. iaf jag. men mina vänner kan ta åt sej och bli stolta för dom är så himla bra. älskar er!

+ att jag stör mig på massa jävla rykten! kan folk snacka om saker som är sant ist eller?

svartsjuka stör jag mig också grymt mkt på!

haha jag ska inte tänka mer nu ska ut och röka! häääääääjpa




QUIZ

Jag har också gjort en jag blev sugen. gör den ocg se hur mkt ni kan om mig :)
tyvärr så är det fel på sista frågan.


http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0811170543575064&a=1&

alltså!!!

Jag kunde inte sova inatt. somnade inte förens vid 4 halv 5 . och skulle upp 6. tror ni det gick? nej. så jag försov mej. så skulle jag ta bussen in till stan, så märkte jag att mitt busskort var borta! så jag missa ju den bussen också. och nu är de ingen ide att åka in. fan så skadad ja blir på sån här skit. Nu sitter jag hemma helt rastlös och vill att amelie ska sluta så vi kan träna. jag var så jäva inställd på skolan idag . så man blir helt besviken när det inte går för en.

på lördag ska jad få se johan palm. inte så nöjd jag är. eller beror väll på om han åker ut på fredag men det får han inte för då måste ja tyvärr döda ngn!

också vill jag bara säga förlåt för jag är så krånglig. ska inte göra om det mer. ha det bra. :(


SÅ JÄVLA BÄÄÄRST!

Amelies utryck för ngt som suger. Men det stämmer verkligen idag. så jävla bärst! egetnligen menar hon väll färgen beige men de ser så fult och knepigt ut att skirva usch. jag är så sur just nu , allt går emot mej! bläääää! jag är trött som ett jävla as också men måste hålla mej vaken så ja kan sova ikväll. imorn ska ja till sjukhuset på möran så då försvinner såklart min enda sovmorgon! och på onsdag skulle ja egentligen pierca mej, och självklart så äre ju alltid krångel när man inte är 18. så man måste ta med sej morsan. så kunde hon på onsdag sa hon. och idag bara nej jag jobbar till sex dom kan väll ringa mej eller ngt. Det går ju säkert jätte bra inte. stränga som fan är dom! så de är bääärst! bärst bärst!

till helgen ska ja ut och resa med amelie och (malin) man vet aldrig med henne.

ååååååååååh ärligt hahah min bror är så jävla rolig sitter helt dret full.  " jag ska hema och göra soppa, änglamärkt soppa, med en gloria över" ojoj oj de lät så kul när han sa de!

ska föresten till branäs 15 januari ska bli skapligt gött. 12 manna stuga med 2 badrum bastu osv !! gyyy så gytt. tack robin för att du bjöd med mej! mig mig mig ! kom på mej själv nu. har nog skrivit mej genom hela de här inlägget. kan jag lära mej att skriva mig!!!

skulle egentligen med amelie och micke på bio idag men är sleten. också skulle jag ner till robin och spela in lite låtar som jag ska skriva text till. men de orkade jag ju inte häller. tror robin blir trött på mig snart och skriker eller ngt. alltså jag får ta och stoppa upp fringret ibaken och göra ngt! ärligt jag är så lat så ja mår dåligt av att va mej själv!

längtar efter fredag iaf. häääääääj


jaha då har skolan börjat igen

ärligt jag känner inte för massa prov osv, usch va ja ligger efter. Jag sätter mig aldrig och läser på eller ngt sånt. ORKAR INTE!  lyssnar just nu på goo goo dolls <3 så underbara. tack martin för att ja fick iris för snart 4 år sen och för att jag aldrig tröttnar på ngn av deras låtar :)

jag känner att ja undanhåller våldigt mkt i min blogg, som typ vad jag gör på dagarna osv. men de är ju bäst så. Nu väntar jag på att micke ska sluta va dryg och skicka en länk till mig. såg föresten på låt den rätte komma in idag vilken besvikelse! hände inte ett skit på hela filmen. ärligt hur kan folk ha tyckt att den är bra?Till helgen ska jag iaf ut en sak som är säker. prata nyss med malin så henne blir de ut med.

hahaha jag orkar inte med vissa klipp på youtube. va fan ska ja göra med min fucking skjorta? HAHAA jisses vilken cooling. :D

jävlar va ja pladdrar på om onödiga saker , haha som inte ens rör ngn. en sak som jag börjar fundera på är varför ja lycks drömma om jocke berg varenda natt. det är lite läskigt. de är liksom inte första gången. Jag har ju släppt han kan ja inte få lite mysiga drömmar om gates ist. eller de spelar väll egentligen ingen roll, är ju mysigt att drömma om jocke också ;) jo föresten jag har fått ett nytt mål i livet också. haha :D jag ska bli vig. imon ett år ska jag ner i splitt. blir att offra säg lite för min del för jag är väldigt ovig! vi får väll se hur jag klarar mej med de.

ahhhhhh men kom hem nu så jag kan ringa orkar inte vänta!

så jävla... ååååh

dum!!

stör mig sjukt mkt på mej själv! jätte jätte mkt stör jag mig!

igår va jag ute med jessica, malin, amelie, anna osv. va ganska kul. mysigt om inte annat. Vi va hos erik lydefors iaf. men så klar stoppade mitt humör efter två cider så jag sket i att dricka. haha mja. så kan de bli.

förlåt iaf

RSS 2.0