tänker inte somna

Jag ska hålla mig vaken total vände på dygnet igår så det finns inte ord för det, nu är jag verkligen trött men går och lägger mig tidigt idag istället så jag slipper vända på dygnet ännu mer. Mitt huvud spränger fast bara på ena halvan av huvudet , börjar jag bli sjuk? eller är det bara för att jag är trött, men det är faktiskt ingen ide att gå och lägga sig nu kommer inte komma upp förens vi 4 isf och det känns inte som att jag vill det faktikst. Om min huvudvärk har gett sig vid 12 tiden tänkte jag åka med mormor mamma och moster till ikea idag. Men får se hur mitt huvud mår sen helt enkelt.
Min moster är från västerås hon är här nu för att ta hand om Mormor och Tore , alla 4 syskon alltså mamma , och hennes 3 syskon turas om att ta hand om dom. Det förklarar då saken att dom inte är friska mormor och Tore. Tore har cancer och behandligen hjälpte inte + att han njurar har lagt av så dom har opererat in en kateter i honom så att han kan leva vidare. Det var väldigt nära att vi inte fick ha honom kvar men han kämpar vidare, han vill inte försvinna från oss än. Det syns ju dock på honom att han har ont . Mormor har börjat tappa när minnet, man får påminna henne om saker hela tiden, hon är väldigt vilsen. Så Tore har ju fått hjälpa henne så att dagarna har gått runt. Men nu när han är sjuk så orkar han ju inte det, så det är därför man får vara där och ta hand om dom. Det är verkligen sorligt allt går så fort , för bara något år sen verkade båda totalt friska . Dom har liksom alltid varit med, Alltid varit mina barnvakter, alltid tagit med oss på semestrar. Och den här sommaren orkade ingen av dom följa med. Det kändes jättetungt för Mormor hon ville verkligen följa med när vi åkte ut till almölind ö , en barndoms ö som våra kusiner har en stuga på, det är verkligen jättefint där och väcker många minnen. Men till saken, det känns väldigt tungt när man inser att folk blir gamla och inte kommer stanna förevigt.
som man så gärna alltid hoppas.

musik

Får fram mina känslor
Den får mig att känna mig levande, det väcker dom känslorna jag har inom mig.
Ibland när jag är på fest och det kommer en bra låt som jag antingen hört eller kanske aldrig hört förut
Kan jag bara sätta mig ner och stänga av allt skrik och tjat runt om mig och fastna i musiken.
Kan kolla på alla runt om mig och inte höra vad dom säger och kanske tom se dom som att dom vore
en musikvideo som jag kollar på. Detta händer även när jag är hemma sitter i bussen eller är ute och går
Vart jag än lyssnar på musik, jag liksom bara hamnar i trans. 
Endel vuxna har ju växt ifrån musiken som dom nu kallar det. 
Men jag känner att det kommer inte hända mig för musiken styr mitt liv,
mina val och mina känslor. Helt underbart är det.
Så jag är jävligt glad att någon uppfann musiken 
för jag vet inte om jag skulle kunna styra mitt liv själv faktikst.

Något fel på mig?

Jag börjar fundera på om det är ngt fel på mig, Jag blir kär för lätt i folk jag inte ens känner , och kämpar tills jag får dom, men sen när jag väll har dom on the hook blir jag genast fundersam och letar alla fel man kan hitta på killen att han tex skrattar fult har hår under armarna , dålig humor osv osv tröttnar helt enkelt rätt, men när jag väl hittar ngn jag inte kan se ett enda fel på ifrån början så ..... eller nej vet inte vad jag skulle komma tilll. Men jag blir kär för lätt och så är fallet nu allt jag kan tänka på är han han han han han hit dit tjat tjat tjat. Vill ni veta hur mycket min mobil låter med sms från han   ....................... får dock svar jämt när jag skriver men ändå. Och när jag säger att jag kommer ner och hälsar på nästa vecka, får man svar som typ Visst absolut. Men finns liksom ingen antusiasm i det så jag kanske ska sluta kämpa eller åka ner ngn mer gång, för senast kan jag säga att det va så bra att mina läppar inte kunde sluta le. Och när jag skulle åka ville jag bara ligga kvar och hålla om han. ååååååh fan

RSS 2.0