Jag skulle göra vad som helst!

jag är så förvirrad jag vet inte vad jag ska göra? jag vet ju vad jag vill men jag vet inte va jag håller på med. Jag måste ta itu med en svår sak också fan. Hur kan jag känna så mycket behov jag förstår inte. de känns som att hela mitt förflutna bara rinner iväg . som om jag inte haft känslor för ngn av dom jag någonsin haft det för.  känns som att jag har svårt att andas när jag tänker på de, och mitt hjärta går i hundra. förstår inte hur det kan bli så.



igår kollade jag på oscar master och dom när dom hade spelning så jävla dret bra, dom lär bli ngt. som master sa de är ingen fråga om att ,de är en fråga om när. Sen drog jag malin och johanna hem till malin och började dricka sen droppade de in massa folk, ibörjan var det stelt som fan sen blev det hur soft som helst. alla kom "typ" överens med alla.
när alla hade gått sin väg vare bara jag malin nils och oscar kvar. sen droppa bella in med massa stockholmare hon hittat på krogen, så satt man och tjata de med dom ett tag, trevligt de också. sen drog alla dom så vare bara vi kvar igen och bella. vid det här laget hållde jag på att bli jävligt trött.  efter ett tag drog även nils och oscar helt tråkiga. så tänkte jag nu blir de fan sova. men inte då , då skulle bella dra med oss till några killar på hamarö och bada "jakutsi har ingen aning om hur de stavad" så då kom jacob och hans kill kompis och hämtade oss. JÄVLAR VILKET FINT HUS! jag orkade dock inte bada så jag la mig i jacobs säng och sov. bella och han låg och snacka med mig ett tag sen somnade allihop, så körde dom hem oss vi halv 8 på möran vid det laget var jag så trött så jag trodde jag skulle dö.
jaja nu ska ja gå och röka har massa tankar som hoppar runt i huvet på mig!


............. FAN

idag imorgon

jag väntar på att robin ska ringa mig, sen ska jag sola med eller vän, blir yellow sun om ingen följer med, vågar inte  sola på järpegatan själv för de är nere i källaren och de är väldigt läskigt tycker jag, jag får panik när jag går genom den där långa mörka gången usch!! undrar vad jag ska göra ikväll också. de spörs!

imogon ska jag kolla på oscar och deras speling med malin berntzén , sen ska vi till malin och festa gärnet, iaf jag och malin får se om dom andra hänger på hoppas det! jag får väll åka till stan rätt tidigt imorn men de gör inte ngt, går inga bra bussar annars, yee yee.

läste lite bloggar idag typ några som går i klassens. vissa personer förstår man sig inte på!! orka.
aja


där har vi malin föresten

HAHAHAHAH FAN VA SJUK!!

den här katt och hund dagboken visade anki mig för någon månad sen och jag höll på att dö av skratt.
Lyssnade på den idag medn och skrattade precis lika mkt hahahha.
 tänk om ens katter tänker så :D



ni som inte hört denna, ni kommer vrida er av skratt!!

bra musik

Jag har börjat gilla deftones faktiskt , sångaren låter så himla sexig på ngt sätt på ngt sätt så där lite små kåt hehe.
ojojoj va bra de är , lyssnar som en dåra.



här har ni en låt iaf
 
varsegod

tränat som en galning idag!

Dagen började med att jag försov mig skräll kom bara 10 min sent till skolan men ändå. Då hade vi dans, ska sätta upp en musikal 42 street heter den va? Massa glim glam fjädrar och glitter blir de. Har tyvärr en väldigt liten roll eftersom det blev dragning om vem man fick bli. För skulle jag spela en rik gubbe , lite större roll men ändå inte typ 7 repliker eller ngt och då kände jag att jag häldre kunnde spela en person med inegn replik, haha an ballettjej alltså men jag får iaf dansa. Det kan ju liksom inte en fet rik gubbe göra haha.

efter dansen hade vi historia somnade va helt sluuuuut. Åkte sen till karolinen och hade bodypump jävligt jobbigt mina ben blev som gele, tillbaka till skolan och dans igen, tror ni jag var död när jag kom hem? :O

imorn ska jag sola härregud jag känner mig som snövit .

Det blir väll antagligen flytt för mig och amelie snart, upp till orrby men alltså jag är jävligt trött på grums skulle nästan hälldre flytta till karlstad. Jag umgås ju typ inte med ngn i grums längre känns de isf som :O vet inte varför.

nu började min mobil låta sånna där störningar som blir för datorn. trodde jag skulle få ett sms , men de fck jag inte blev lite besviken :O faktiskt. den håller på än. !! haha men tyvärr har jag inga vänner känns de som haha.



har köpt ett flummband!! i like it aloooot!! hippie hippie hippie

birgitta ska sy en kjol åt mig ska bli kul att ha ett klädesplagg som ingen annan har ska bara välja typ. funderar på ngt flummigt blommigt lite så där haha. jaja vi får så hur de blir tror jag vill att den ska va gul i grunden iaf!

bläääääääääp

glömde skriva

att malin ringde mig idag och undra om ja skulle med henne, maria och timo på mötley crüe i juni, självklart så dom kommer beställa billjetter åt mig så fort som släpps. ska bli riktigt nice!!

sex beroende?

Alltså jag sitter och funderar på folk som är sex beroende. Hur blir man de? Om man har sex för ofta? eller för sällan? Har ingen aning faktiskt. Men alla som har haft ett långt förhållande med massor av sex vet att, de inte är så kul när det tar slut. Dels för att man saknar killen/tjejen man varit med. och dels för att man saknar sexet. Men i mitt fall så har jag varit utan sex väldigt länge och då slutar man nästan tänka på de. Men det finns vissa som är utan de i flera och är frustreade. Men det är nog bara för att man känner sig tvungen att göra det ibland. Jag hör ofta repliker från mina vänner.  " i helgen ska jag ha sex va jävligt längesen nu" man dör väll inte utan sex eller? det kan säkert kännas så. eller ja de har de väll gjort för mig också men. Det är ju inte samma sak som att inte röka på länge. Har hört från vissa som slutat röka och inte gjort de på 20 år och dom säger. " tiden kan gå men jag är alltid röksugen" Då tar man sig en tankeställare , hur fan ska man klara att sluta röka. Alltså anledningen till att jag skriver om just de här ämnet är för att jag har glott på massa one tree hill avsnitt och där finns det en tjej som har haft skit mkt sex och nu bestämt sig för att vara utan det till hon gifter sig. Men frågan är slutar man bli sugen på sex, eller är de precis som med cigaretter? Vet inte varför jag undrar det egentligen haha.

idag har jag iaf varit hos mormor och ätit kycklingsallad skit god. min kusin fyllde 19 idag grattis till dig. haha usch va vi härjade förut, jag blir så otroligt barnslig när jag umgås med mina kusiner. men jävligt skojj är det iaf. till helgen ska jag festa med malin berntsen ska bli riktigt mysig. amelie är ju en dissare!! fy på henne. men nu orkar jag inte skriva mer. hare

tråkiiiiiiigt

att allt ska gå emot mig hela tiden de suger!! orka

RSS 2.0