bang me like you bang your guitar

usch jag sitter hemma och har piss tråkigt , känner mej blek som en snöboll också så imorn blire sola!! egentligen vill jag sola på järpegatan de är bäst där. men jobbigt att ta sej dit och hem men tror ja solar där anyway .
I skolan ska vi spela in en låt och spela ett instrument till som vi ska lära oss. oj oj oj. jag är verkligen kass.
Men jag valde gitarr för de å så sexigt . valde en enkelt låt med endast 4 accord så de ska väll gå vägen hoppas jag. Gnuttis får hjälpa mej lite. Jessica så du vet så ska ja sjunga angels wings bara för att vara snäll mot dej :)
nej men skulle egentligen ta machbox 20 - unwell. men accorden va för svåra. så blev angels wings ist.
Min lilla smula malin valde en jätte fin låt att sjunga riktigt svartsjuk blev jag lät grymt med gitarr och hennes röst!

secondhand senerade - fall for you



väldigt fin låt. btw de är den här låten malin ska sjunga som jag pratade om.
men nu ska ja ringa charlie. hejdå

18 års fest

jo det var jag på igår. i säffle ute på näse va riktigt mysigt, sandra fyllde 18 och maja fyller inom kort så vi passa på och fira henne också.  Började med att man kom till bygdegården som dom hade hyrt och knäckte en cider prata med folk mm. sen fick vi middag ( dom hade dukat jätte fint på massa långbord) tacos blev de. eller nachos . ah de va iaf gott. efter de så vare fortsätta dricka och efterrätt men de åt jag inget. dom som hade bakat så fina kladdkakor .sen blev de skuva undan borden och dans, så jävla kul att festa med folk som liksom är där för att ha kul och dansa och inte är där för att bråka. blev lite buggande osv riktigt kul johan dansade som en kung så de va bara att följa med liksom haha. amelie hade glömt att fixa dricka innan men de blev att en gratis fylla för henne jävla alkis haha. 

nu gör jag radbyte AMELIE SÅ DU ORKAR LÄSA MIN BLOGG.
de va lite små tråkigt att man inte kände så många igår kände väll runt 10 sycken  max innan. Lärde känna 3 nya personer, snacka väll med fler men ingen man kommer hälsa på om man ser dom i nyktert tillstånd.  Linus , hillevis kille skit trevlig. emma , linas kompis också jätte trevlig hon blev lite arg och så när vi prata seriöst så nämnde vi gamla förhållanden och ni kan ju nästan gissa vem av min förhållanden hon blev sur över. Man blir ju sur när man tänker på de tom.  sen så träffa jag en liten söt tjej i min längd jennifer hette hon , hon hoppas jag att se mkt mer av.
hmm sen kanske ni undrar om de fanns ngn snygg kille där. Jo jag hitta en bejb där. men när halva kvällen gått insåg jag att han nog inte va så snygg ändå haha :D illa. tur att man inte tog kontakt. kontigt de där folk brukar ju bli snyggare när man är full. jo jag blev jävligt full märkte jag när ja satte mej på en stol i ett hörn helt själv , jag kände antingen kommer jag spy eller somna, så jag reste mej upp och börja dansa som fan. sen gick spy känslan bort.

har inte så mkt mer att skriva , ska ringa till charlie nu och se om han har tid att prata.
hejdå

dead and gone

jag lyssnar på den låten just nu, den får mig att tänka på en viss person .  okej jag gillar inte timberlake men den här låten allstå åååååh. det är ju synd att de är som de är men alltså jag orkar inte vänta längre de är liksom ingen större ide.

hmm jo jag har haft en rätt intressant dag hititls tänker inte nämna de här öppet och så.
kan bara säga att de är en töntig sak som handlar om att fattiga folk, vill ha pengar!!
20 tusen pffft haha JAJA. haha 4 blev det ist hoppas det duger. nu kan du ju iaf köpa dej nget fint haha.



TULA DEN FULA

Min katt tula har fått fnatt idag är så himla störande, de började med att jag kom hem så stog hon och skrek som en galning , och inte kom hon in förtare för de. Jag gick in i duschen så står hon utan för dörren och skrapar  och skriker under den halvtimmen jag stog i duschen. så när jag var klar släppte jag in henne på toan, och hon ville liksom inget speciellt hon ville bara va i samma rum som mej. haha. och nu står hon vi min garderob och skrapar och kämpar som en dåre för att komma in, jag fattar inte vad hon håller på med idag. äre ett rop på att får uppmärksamhet eller?
man kan ju undra.

idag ska ja dricka för första gången på jätte länge, imorn med :D ooojaah

HIM

HIM - The heartless (deleted finnish release)

Tro det eller ej men jag har faktistkt börjat gilla dom. Har aldrig fasnat för dom direkt . Har ju alltid funnits några låtar som jag gillat med dom, men inte så där överdrivet. Men nu har jag blivit överdrivet kär i en låt dom har gjort. Lyssnar på den om och om igen .

ÄLSKAR JUST DEN HÄR BITEN PÅ LÅTEN

you're the one for me lady
together we shall be 'til the end
and if the sun comes down
when you're not around
it will surely put me
through hell

don't listen to the one with no heart
he's tearing you apart
he won't ever let you go
do you know what that means
he's not the man of you're dreams
he's the one with no heart
and he's tearing you apart

så himla sköönt!




så himla bra <3

det var värst

kollade nyss hur många som hade läst min blogg idag var det över hundra, undrar vilka som har varit inne och kikat ;P haha

smart bror jag har.

jo det är så här att jag och amelie ska flytta . jag plockade ner mitt rum igår för vi skulle köra upp massa grejer till lägenheten.  men tror ni inte min smarta årdningssamma bror har tappat bort nycklarna då. så nu får flytten vänta tils vi bytt lås osv. grisigt.

alltså jag har mer att skriva men jag är inte på de humöret nu

i'm in love with an angel

kan man kanske säga, criss angel skulle inte va fel att ha brevid sig i en säng och krama på , myyyyys.



sitter hemma och slappar är väll det söndagar är till för, men jag hade faktiskt inte haft ngt emot av att göra ngt idag, har haft världens slappaste helg!  nothing to do. Jag kan ju trösta mig själv med att jag har 3 helger framöver redan planerade. och det ska bli så jävla bra känner jag.  jag längtar kan det bli helg nu :O
nu sitter jag och lyssnar på en skit bra låt matchbox 20 - long day <333
mamma är iväg och hyr en film, får se om de blir ngn bra jag litar på henne nu att den blir bra.


det kanske årdnar säg hoppas hoppas hoppas

blir så jävla trött

på min störande jävla fadeeeeeeeeeeeer!!!
förstör gärna massa för mig!!!
idiot idiot idiot





och va fan blire ikväll ens. !!!! iiiiiih

you dont know what love is

nej det vet du inte. Finns inte många som vet de, vad jag har märkt. nog om det.
Nu är vi i klassen nästan klara med vårt little women projekt. Nu har vi spelat upp för skolan och våra nära och kära, nu är det bara en skola i kil kvar. gött att ha de gjort iaf. Har gått skit bra för alla, mej med .

jag har väll inte så mkt att berätta egentilgen. eller jo jag och amelie har en jätte nyhet som vi inte vill gå ut med för ens allting är säkert , men jag hoppas hoppas hoppas.
har tränat med mamma idag, alltså jag satt och kolla hur hon stog och kämpa med alla vikter och hantlar så kände jag, usch va fet och lat jag är, så det blev att sätta på sej tränings kläder och vara med. så nu känner jag mej som spagetti i armarna gyyyyd.
undrar vad det blir idag är töligt sugen på att dricka faktiskt, men de finns aldrig ngn som hakar på längre. eller ja, igår vare ju jag som bangade, eftersom jag var så jävla trött.
märkte i morse att andra avenyn har börjat igen. det kändes bra så de finns lite mer att kolla på , på tvn efter att disney channel försvan för mej för några dagar sen helt spårlöst.
det kändes jävligt tråkigt. inge mer hannah montana eller cach och cody eller hur dom nu stavas. jätte illa är de.
den här veckan är verkligen blandad. så fort man får en bra nyhet så kommer det en dålig också.
men jag längtar efter ett speciellt datum i februari om johanna skulle läsa min blogg skulle hon fatta vilken dag jag menade :D haha



nästa helg ska jag till säffle och fira min lilla korvi , ska bli hur mysigt som helst.
men men nu ska jag äta mat , hääääääjjpa




nöjd.

Jessica jag blev väldigt nöjd över min blogg,men de fula var att ja trodde jag var en hardcore superstar :D hahaha.

nej nu ska ja skriva lite i min lille blogg. Gud klockan är 5 på möran jag gick och la mej igår så fort jag kom hem. Jag är inte klok så låg jag och sov ända tills nu.  Drömde en jätte störande dröm som jag inte tänker berätta tur som fan att den inte va sann.
Jag är jätte nervös för i skolan håller vi på med ett little women projekt och vi ska spela upp våran egentolkning på den musikalen. och ja känner att igen i klassen kan va dom ska göra jag får panik. vi har liksom premiär imorgon.!!! fan va nervös jag blev nu. imorgon, imorgon, imorgon. det ryser i mej när jag en tänker på det.
Just det igår fick jag ett brev och där i stod dom gladaste beked jag kunde ha fått just nu. Nej nu överderv jag men de va jävligt gött. Eller jo fan de va verkligen en lättnad i mitt bröst.

tänkte skriva lite vad jag har gjort i helgen. i fredags gjorde ja verkligen ingenting. Jag satt hemma med min mamma och hon pratade bara om "HAN"  hennes löööv. som hon skulle på dejt med dagen efter. sen gick jag ner till min kusin som var jätte full. så det blev tråkigt efter en stund. så då gick jag hem och glodde på O T H.
Lördag satt jag hemma och lyssnade musik och drack några groggar för mej själv. sen skulle jag egentligen till säffle men de blev inte så. då åkte jag till vålberg och umgicks med t och h. det var mysig va länge sen jag träffade dom. Men jag var helt konstig den dagen va helt snurrig och skakis :S värsta knepigt, det var typ som att de blixtrade i mitt huvud när jag var hemma och sen började det. jag fick massa hat sms på lördagen som jag inte blev så glad över. så du kan ju inte sitta och förvänta dej att det tar ett fingerknäpp så förlåter jag dej.
fick reda på att en person har skaffat flickvän nu också. roligt för han men han blir så jävla dum i huvet så fort han har det så jag är faktist inte glad över det. tyvärr.

jag längtar efter en speciell

Jessica has taken over!

Na na nana na, nu har jag ändrat runt lite på din blogg Sofy. Du får helt enkelt berätta för mig om du gillar den eller inte ;-) Gärna ni läsare också!

Puss  / Jessica


nu har jag inte skrivit på länge igen.

sitter hemma nu och har jätte tråkigt lyssnar på anna ternheim - shoreline. Får väll tacka karl-petter från bonde söker fur att ja hittade den låten . Var hos frisören idag och satte i mitt löshår, så läste jag i en tidning medans jag väntade och där var de en intervju med karl - petter, och då sa han att han skulle spela den låten om han hade med en dejt hem. Och jag gillar ju den låten när broder daniel gör den så då tänkte jag att den nog var bra. och visst var den de. riktigt mysig.

kanske ska ska skriva vad jag hållt på med under tiden jag inte skrivit. Jag har iaf firat nyår genom att festa festa festa orkar inte skriva om de, ahaha, va iaf i slottsbron . och under helgen kan jag nästan säga att jag inte gjort ett skit. Ifredags skulle jag egentligen till säffle men så blev det inte. så jag åkte upp till sofie och satt där med joel robin amelie malin sofie och emma. Det var faktist mysigt att sitta där och dricka skumpa :) vill få lite mer sånna infall. sen åkte vi ut till värmskog fråga mej inte varför robin skulle promt ut i en 5 min va vi där sen åkte vi hem , så gick jag av vi tågstation och mötte niklas så gick vi hem till mej, amelie hade åkt i för väg. turen va väll de för niklas somnade med en gång torr som han är. låg och stöna i sömnen gjorde han också. Jag och amelie härjade vidare medans han sov. haha och amelie fick ett ganska obehagligt sms :D " vi ses snart aldeles snart" haha fin. lördag gjorde jag ingenting!! as tråkigt söndag samma där. hatar att de ska va så tråkigt jäääääääääääääääääääääääämt

RSS 2.0