får panik på gammal musik!

ärligt satt och lyssnade hela dagen igår och idag på massa som ja lyssnat på för två år sen. Får så många minnen. Det va bättre förr kan ja säga. umgicks mkt mer med kyrk då. saknar han som fan. ska iaf träffa han på lördag :) sa till han att han inte fick krama mej för hårt eftersom ja är nyoperarad . han lovade att försöka låta bli :D haha.

på lördag ska mina söta ha fest. Dom har hyrt lokal i folketshus i slottsbron. och mister S kan ju glömma att hon ens får kolla in.!! hon får inte ens stå utan för. blää. hoppas de blir kul och att ja har mindre ont så ja orkar vara där hela kvällen! hade annars sett fram emot de här som fan. men men de blir inte som man vill jämt. de blire nästan aldrig .

och ja stör mej på att du tror att du är så jävla speciel och bättre än andra så du kan behandla folk som du vill :S va fan tror du. Du är inget jävla helgon som alla ser upp till. undrar ens om ngn ser upp till dej? svårt att tro. Du blir bara yngre och yngre i mina ögon. inte alls så smart som ja tyckt att du varit. Tar inte in dina ord längre. Jag är nöjd att ja iaf lärt dej ngt haahaha :D men men skit samma.

ska käka tacos med mamma och ullie snart. ska bli gött har inte käka ngt idag.

I can't love your eyes ,Its all your fault
I'm pushing back for more ,As time flies by you wait for it
And they paralyse ,And for anything at all
I can't let you in ,Lets waste away tonight
Because that means that you win ,The sands gone from the hourglass
And its forever ,Our time has passed

our time has passed

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0